torsdag 27 juni 2013

Regnig morgon - avresa

Bloggskrivandet har fått ge vika för omhändertagandet av nära och kära men nu är det ordning så nu sitter vi resfebriga vid frukostbordet.

Vardagsrummet var som vanligt belamrat med packning i natt. Vi har sprungit i kalsongerna ut och in med packning och olika lås. Som traditionen bjuder i den alexanderssonska familjen sker allt i sista minuten enligt "javisstja-principen". Maken hade mekat klart vid halvelvatiden igår kväll. Då hade jag mobilladdare och nytt batteri i min hoj. Hans hade fått ventiler justerade. Och som det ösregnade!

Resrutten ändras varje minut enligt vädret och nu har vi också tidsbrist pga verkstadsarbete. Men vi siktar på Skagen. Och dit kommer man om man kör söderut. Ungefär så är planen.

För er som undrar: just nu är det inlandet som gäller, snett ner mot skånska västkusten. Färja eller bro till Danmark, upp till Skagen, färja till Norge och vidare förbi Bergen och uppåt. Som sagt, just nu. I morgon kan det se annorlunda ut...

Make och son på knä för att en BMW ska rulla säkert.
Jag försöker uppdatera bloggen i mobilen under resan. Annars kommer reseberättelsen efteråt. Som vanligt. Och ja, vi kör försiktigt. Hoppas i stället på att alla andra också gör det, så ordnar sig allt.

/E

2 kommentarer:

Evas blogg sa...

Ha det nu så jättebra! En fin tur önskar jag er. Kram.

Eva sa...

Tack Eva - det blev en fin tur också!

Lite babbel från skrivbordet där jag sitter och ÄGER tiden.

Två veckors ledighet innan vår planerade resa som vi hållit på med sen i julas i princip ska bli av. Husbil inköptes på impuls (nästan) och ...