måndag 3 augusti 2015

Det är bara att fortsätta njuta av livet, man vet aldrig vad som händer i morgon!

Vi pratar om det ofta. Att vi har det bra och att vi bara gör roliga saker. Vi pratade om det vid middagsbordet igår med David och hans Astrid. Om man har allt, som vi har, jobb och hem och trygga, friska liv med fina ungdomar så kan man faktiskt stanna upp och se det också. De unga vid bordet nickade och så pratade vi vidare om mindfulness. Är det inte det vi gör när vi njuter av nuet och livet?

Det blir alltid tomt efter att familjemedlemmar har rest som besökt oss. I tomheten satt vi på altanen och filosoferade.
- Vi måste väl ta en sväng till, va? sa jag till maken som bara haft ett par dagars semester och inte riktigt det heller.
- Ja, för fan, sa han som vanligt och nu sitter vi med Ålandskartan och färjetiderna. Hur kan man klaga på livet om man har den möjligheten?

På Ålands hav ska solen skina har vi hört och vi har varit på Åland ett antal gånger och vet att det är trevligt att åka omkring där, fika i Mariehamn och mysa på stranden i röd sand. En helgtripp till Åland, det låter som om vi bor i Stockholm. Men vi får ta smällen, det kostar att bo lyxigt mitt i Sverige. Nu ska man sova en stund och suga på karamellen. Den där åkkaramellen. Suget efter att fara på vinst och förlust.

Gonatt - på återseende.

Inga kommentarer:

Lite choklad, så...

God fortsättning på dig. Jag hoppas att du dricker mycket choklad. Glöm för all del inte den gamla hederliga vattenkakaon: en rågad matsked...