lördag 10 januari 2009

Gran Ut.


Slängde ut granen. Dammsög barr, storstädade hus (mellanvåning), mätte ljustid (jodå, Leif, det stämmer, mer än 44 minuter längre dag sen Stora Vändardagen!), satte upp små lampor här och var, hittade stereoanläggning sen 81, spelade LP (elev frågade i fredags vad LP var för något, konstigt ord hon hittat i text), skurade vardagsrum till Peps Blodsband och naturligtvis John Fogerty, passade på att dammsuga lite på altan iklädd endast linne (javafan, man måste ju känna på VÅRluften), lagade tacopaj (lax till mig) och nu sitter jag här och livet leker ju. Livet är NU. Inse det.
Puss o kram!

6 kommentarer:

Ingemar Edfalk sa...

Jodå..satt.. Vi slängde också ut granen idag. Vi hade två faktiskt. En på balkongen som Ester och jag tjyvat i skogen och en inne som vi köpt för 200:-. Den på balkongen står kvar och har inte tappat ett barr. Inomhusgranen tappade alla. Äntligen är det slut på eländet. Nu ser man fram mot årets bästa helg. Påsk!

Eva sa...

Vad är det som är så bra med påsken?
Påskväder, vet man ju hur det är. Och alla ägg som ska ätas och hur det luktar sen. Och allt ris som ska in och ut hela tiden. Påskmarodörerna ringer på dygnet runt,värre än Halloween och luftrummet är fyllt av käringar på kvast som flyger kors och tvärs och det där förpipplade Blåkulla som är så överreklamerat. Nä. Pingst. Säger jag bara.

Evas blogg sa...

Midsommar säger jag! Just och fint och hösnuvan har inte satt igång.

Evas blogg sa...

Ljust och fint....ska det naturligtvis vara :)

Anonym sa...

Ammmäään... va äre... ALLA häljer ä välan fiina - innklussive påssk! Sjärp er tjejer! Mera fäster vare ju! Sjärpning! Blire nån februarifäst för vännen I - eller?
Eder vän i T-viken

Anonym sa...

Håller med Anonym. Alla helger är fest. Men.... Stavas inte påsk med ett s ???
DADofSofA